beats by dre cheap

Henry o životu u Barceloni

Thierry Henry u dresu Barcelone
Napadac Barcelone Thierry Henry se danas osvrnuo na uspješan tjedan u dresu katalonske momcadi, kao i na cijelo vrijeme otkako je proteklog ljeta stigao u taj klub.

Francuski reprezentativac je u kolovozu stigao iz Arsenala, a u pocetku nije sve išlo kako se nadao. Medutim, on tvrdi kako je presretan što je dio ove momcadi.
"Ne mogu u ovom trenutku napraviti osobni presjek vremena koje sam proveo u Barceloni, ali kada se radi o momcadi, zaostajemo pet bodova za Realom u prvenstvu, i dalje smo u utrci za naslov europskog prvaka, a i u polufinalu smo Kupa Kralja. Uvijek može i bolje, a to bi znacilo biti i ispred Reala u prvenstvu, ali za sada možemo biti zadovoljni. Život u Barceloni je odlican, vrijeme je uvijek lijepo. Probudite se sa suncem, trenirate po suncu... Razlicito u odnosu na London? Gledajte, London ce uvijek ostati u mom srcu i to je za mene i dalje jedan od najboljih gradova na svijetu. Uvijek ce mi nedostajati, ali tamo rijetko pogledate u nebo kada se probudite." rekao je Henry.

"Takoder se divim i strastvenosti katalonskih navijaca. To je razlicito nego u Premier ligi - imate utisak da igrate za regiju, za citavu jednu državu. Ljudi cine da se osjecate kao kod kuce na njihovim ulicama. Nekada navijaci nisu presretni kada odigrate lošu utakmicu, ali i tada se osjeca vjera u klub i strast prema njemu. Za njih je to nešto posebno, vece od nogometa." dodao je.

Thierry Henry
http://henry.blogger.ba
02/03/2008 23:02