beats by dre cheap

Thierry Henry u iskrenom obracanju novinarima

U srijedu navecer Thierry Henry je u iskrenom obracanju novinarima objasnio u cemu je glavni razlog njegovog ne tako impresivnog ucinka u Barceloni.

Želim razjasniti neke gluposti koje su izrecene o meni. Moje nedjeljno napuštanje terena nema mnogo veze sa fudbalom. Vi ljudi kao da zaboravljate da je moj život trenutno daleko od savršenog. Jedna od najvažnijih stvari u mom životu je moja kcerka. Ko nema djecu to ne može znati. Kcerku sam vidio svega 5 puta u zadnjih osam mjeseci i to na mene veoma loše djeluje, - rekao je Thierry.

Priznao je da nije zadovoljan svojom igrom u Barceloni, ali je naglasio da je u njegovom karakteru to da nikad nije previše zadovoljan svojim ucinkom na terenu.
 

U svih svojih 14 godina u nogometu to mi se uvijek dešavalo. Nikad nisam bio zadovoljan. - završio je Henry svoju ispovijed.
 

Thierryja Henryja muci razdvojenost od kceri

Jedan od najboljih napadaca u povijesti, Thierry Henry, bio je vrlo otvoren u razgovoru za francuski list L'Equipe

Napadac Barcelone Thierry Henry ustvrdio je u razgovoru za L'Equipe kako ne vjeruje da ce se ikad vratiti formu u kojoj je bio kao clan Arsenala. U dugom razgovoru Henry se požalio zbog mjesta na koje ga u momcadi stavlja Frank Rijkaard, a to je pozicija lijevoga krila.

- Glavni razlog mojeg slabijeg ucinka je to što igram na lijevoj strani, a ne u sredini - otvoren je bio Henry.

Osim toga, Henrya muci razdvojenost od kceri, koju tijekom sezone vidi tek oko pet puta. Francuz smatra kako bi mu ucestalije vidanje male Tee pomoglo da bolje igra.

- Ako želite gledati onog Heryja, kupite DVD 'topnika'. Nema smisla više usporedivati Henryja iz Arsenala i ovog iz Barcelone. Tamo sam osam godina igrao na jednoj poziciji, sad u drugom klubu igram u drukcijem sustavu. Ne žalim se niti želim išta tražiti od trenera. Jednostavno, govorim o cinjenicama.

Na istoj poziciji na kojoj igra kod Rijkaarda, Henry je 1999. igrao u Juventusu, kod Marcella Lippija. I u to se vrijeme Francuz slabije snalazio na lijevom krilu nego u sredini, pa je zbog toga teško reci da su najbolji dani njegove karijere iza njega, kao što mnogi tvrde. Cini se da je rješenje problema vrlo jednostavno, no treba upitati Rijkaarda gdje bi tad igrao Kamerunac Eto'o.

Thierry Henry
http://henry.blogger.ba
16/03/2008 22:38