beats by dre cheap

Henry pregovara sa Chelseajem!

Francuskog napadaca Barcelone Thierryja Henryja u idealnom napadu Barcelone vidi samo sedam posto navijaca prema istraživanju El Mundo Deportiva.

Španjolski sportski dnevnik Sport objavio je u svjetlu Francuzova konstantnog nezadovoljstva ekskluzivnu informaciju da je vec zapoceo pregovore s predstavnicima Chelseaja oko moguceg povratka na Otok.

"Mjesto u napadu Barcelone nece mu biti zajamceno niti u sljedecoj sezoni. Otici ce doduše samo ako on to odluci. U Barceloni smatraju da se još nije sasvim adaptirao na igru momcadi i žele ga još cekati. Svejedno, 31-godišnji je napadac vec poceo pregovore sa Chelseajom", piše Sport.

Prošlog cetvrtka Henry je demonstrativno napustio jednu prigodnu press-konferenciju nakon što su ga novinari poceli ispitivati o buducnosti.

U prilog mu ne ide niti najnovija anketa katalonskoga sportskog dnevnika El Mundo Deportiva, u kojoj su ga navijaci kluba iskljucili iz idealnog napada za sljedecu sezonu. Izbor navijaca napadacki je tercet Eto'o (31 posto glasova), Messi (31 posto) i Krkic (23 posto). Henry je na cetvrtom mjestu sa skromnih sedam posto, ispred Andresa Inieste (6 posto), koji je u nekoliko navrata eksperimenmtalnmo igrao na lijevoj strani napada.

Medu cetvoricom napadaca Henry i najrjede zabija, premda je ove godine u Barceloninu dresu skupio 14 golova. Pedantni statisticari u El Mundu izracunali su da Henry ove sezone zabija golove u razmaku od 218 minuta. Samuel Eto'o zabija svakih 110 minuta, Messi svaku 161, a Krkic 181 minutu.

Thierry Henry
http://henry.blogger.ba
17/04/2008 21:06